Καλωσήρθατε στη Ρόδο!

Η εταιρία Drive Rent a Car είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ιδρυθείσα από το 1990 και με τον μεγαλύτερο στόλο αυτοκίνητων στο νησί της ρόδου η Drive Rent a Car προσφέρει συνεχώς την καλύτερη λύση στις ανάγκες σας για την ενοικίαση του αυτοκίνητου σας.

Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ποιοτικά αυτοκίνητα με τις καλύτερες τιμές.

Τα οχήματα μας σας παραδίδονται απευθείας στο ξενοδοχείο σας, στο κατάλυμα σας ή στο λιμάνι από το πάντα φιλικό προσωπικό μας και για παραδόσεις στο αεροδρόμιο σας παρέχεται για την άνεση σας μεταφορά από και προς με λεωφορεία τις εταιρίας μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Καλέστε μας σήμερα και βρείτε το αμάξι που επιθυμείτε

(+30) 22410 68243

Operators available 24/7

Great Prices and Huge discounts
in long term rentals!!!

Αυτοκίνητα Γάμου

Ψάχνετε για αυτοκίνητο γάμου; Η Drive Rent a Car σας παρέχει μια λύση για τις μεταφορικές ανάγκες της ποιο ιδιαίτερης μέρα σας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιδιωτικές Εκδρομές

Περιηγηθείτε στο νησί νοικιάζοντας ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο ή ένα βαν με σοφέρ από έναν από τους επαγγελματίες οδηγούς μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταφορές & Υπηρεσίες Λιμουζίνας

Απολαύστε τις μεταφορές μεταξύ του αεροδρομίου / λιμανιού και του ξενοδοχείου σας με την άνεση των ποιοτικών αυτοκινήτων μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συνεχής βελτίωση. Στόχος μας είναι η εταιρεία μας να είναι η ιδανική επιλογή για κάθε πελάτη που επιθυμεί να απολαύσει τα οφέλη της ενοικίασης αυτοκινήτου.

Δίκτυο Σταθμών

Πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών στη Ρόδο με τεράστια ποικιλία σε οχήματα, όλα τα τελευταία μοντέλα και πάντα σε χαμηλές τιμές.

Leasing

Η Drive rent a car μπορεί να προσφέρει Μακροχρόνια ενοικίαση, που απευθύνεται σε εταιρείες ανεξαρτήτως νομικής μορφής αλλά και σε ιδιώτες.

Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων

Πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε ανταγωνιστικές τιμές. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε τον πιο απαιτητικό πελάτη.

1. Άριστη κατάσταση. Τα αυτοκίνητα παραδίδονται ελεγμένα και απαλλαγμένα από οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα.

2. Πολύ καλές τιμές και δυνατότητα επιλογών χρηματοδότησης.

3. Αυθεντικότητα χιλιομέτρων. Η εταιρεία μας διασφαλίζει ότι τα χιλιόμετρα που αναγράφονται στα μεταχειρισμένα μας αυτοκίνητα είναι πραγματικά.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!