Οι Υπηρεσίες μας

Η Drive Rent a Car στην Ρόδο είναι διαθέσιμη σε όλα τα μεγάλα θέρετρα του νησιού, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας ενοικίασης αυτοκινήτου στην πόλη της Ρόδου, την Ιξιά, την Ιαλυσό, την Καλλιθέα, τα Κολύμπια, την Αφάντου, το Φαληράκι και τη Λίνδο.

Η Drive Rent a Car παραδίδει τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με άνεση στο κατάλυμά σας. Η ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου παρέχεται από τον σταθμό της περιοχής του αεροδρομίου με υπηρεσία υποδοχής στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή σας. Κάντε κράτηση για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για τις καλύτερες τιμές με μερικά εύκολα βήματα από το σύστημα κρατήσεων μας εκ των προτέρων.

Αυτοκίνητα Γάμου

Ψάχνετε για αυτοκίνητο γάμου; Η Drive Rent a Car σας παρέχει μια λύση για τις μεταφορικές ανάγκες της ποιο ιδιαίτερης μέρα σας. Επιλέξτε από τη συλλογή μας με κορυφαία αυτοκίνητα για να γιορτάσετε τη μέρα σας με στυλ. Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε στις ανάγκες μεταφοράς για τους καλεσμένους του γάμου, τους φίλους και την οικογένεια.

Ιδιωτικές Εκδρομές

Περιηγηθείτε στο νησί νοικιάζοντας ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο ή ένα βαν με σοφέρ από έναν από τους επαγγελματίες οδηγούς μας για μισή ή μια ολόκληρη μέρα. Ζήστε τα καλύτερα της Ρόδου σύμφωνα με τα γούστα σας.

Ο οδηγός θα μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας στη διαδρομή και θα σας μεταφέρει στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του νησιού ή σε λιγότερο εξερευνημένα μέρη και αξιοθέατα.

Μεταφορές & Υπηρεσίες Λιμουζίνας

Απολαύστε τις μεταφορές μεταξύ του αεροδρομίου / λιμανιού και του ξενοδοχείου σας με την άνεση των ποιοτικών αυτοκινήτων μας.